Over Ons

 

 

Over Ons

 

'Verliefd op het medium Film'

 

Treehouse is in 2011 opgericht door Ruben van Hoof en Rianne van Son. We hebben Treehouse opgericht omdat we niks leukers vinden dan promotiefilms, documentaires en animatiefilms te maken die mensen informeren en enthousiasmeren.

 

Als academici bestaat onze kracht uit het eenvoudig en visueel aantrekkelijk presenteren van complexe boodschappen. In onze eerste jaren hebben we dan ook vooral films gemaakt voor onderwijs- en zorginstellingen. Later hebben we onze markt verbreed en hebben we ook veel promotiefilms gemaakt voor adviesbureau's & innovatieve instellingen.

Vanaf begin 2014 hebben we ons gereorganiseerd en hebben we een nieuwe website gelanceerd. We bieden nu verschillende organisaties aan om met ons een promotiefilm, een documentaire of een animatiefilm te maken. Ook kunnen organisaties in onze 'playground' met nieuwe marketingsmiddelen experimenteren om hun doelgroep op ludieke wijze te bereiken. We onderscheiden ons van andere reclamebureaus door onze esthethische beelden, doeltreffende boodschappen en ongedwongen stijl. Daarnaast werken wij persoonlijk en sterk inhoudelijk.

 

Wij hopen de komende jaren uit te breiden en een groeiende groep freelancers aan te trekken. Allemaal met het doel om nog vele mooie films te maken en de bekendheid van uw organisatie te vergroten.

 

 

Klik ook op onze Werkwijze

Vaste Teamleden

Camera en Producer

Ruben van Hoof

Regisseur en Producer

 

Camera en Producer

 

 

 

 

Treehouse VOF

Pretoriusstraat 63-1

1092 GB Amsterdam

The Netherlands

'Iedereen klaar? En Actie!'

 

info@treehouseproducties.nl

Tel. 0031610591676